Poze din "atelierul" romanuluiDe când vizitele mele au fost mai mult scurte prin împărăţia textului, am constatat că un mare haos pare să se fi instalat acolo. Parcă în anul care a trecut alte conexiuni s-au pus pe treabă, fugindu-mi cu totul din cap. Am zis că o bună idee ar fi să trec principalele scene pe cartoane ca să le pot suci cum vor muşchiul meu şi, mai ales, :) inspiraţia mea. Am glumit cu inspiraţia. De acum e şi mai multă muncă. Distracţia s-a cam gătat, vremea zburdălniciei a trecut. Ordine şi respectarea planului. Un plan ar fi cel vertical. De fapt, "verticalul" episoadelor stă acum pe 3 rânduri, lipite cu scotch de o hartă a lumii. 

După ce le-am lipit, mi-am dat seama că mai am nevoie nişte episoade. Mâine deci mă duc să cumpăr carton. Loc am destul pe hartă. Momentul - acum aproape de sărbători, cu agitaţie şi vizite necalculate  - poate nu e tocmai potrivit de aşa pornire. Eh, dar mă simt ca şi cum aş fi trasat primele linii în haosul (aparent!) din romanul "Concert pentru câinele pământului"

A, şi cred că am găsit şi conceptul pentru copertă.    

6 Responses to "Poze din "atelierul" romanului "

Şerban Tomşa says
18 decembrie 2012, 20:10

Vei inventa tot felul de facilități pentru a-ți optimiza munca, iar scrisul va merge din ce în ce mai ușor. :)

Liviu Drugă says
18 decembrie 2012, 20:19

Şerban,
Păi să ştii că mai am şi câteva notiţe pe o agendă, de care am uitat. Dar cu astea, basta! ...Sper! :)

Liviu Bimbea says
19 decembrie 2012, 03:28

Sara bună domnule dragă.
Ceea ce scriu aici se referă de fapt la fotografiile de la lansare unde printre admiratori s-a strecurat şi un aspru critic: fiica ta.
Să-ţi trăiască şi să nu-ţi ierte... "manuscrisurile".

Liviu Drugă says
19 decembrie 2012, 15:30

Liviu Bimbea,
Salutare!

Să ştii că ai mare dreptate, Tania mea este un critic categoric de cele mai multe ori, bazându-se deocamdatî mai mult pe instinct.

Mihaela Dumitru

Felicitari pentru roman si deopotriva pentru truda! Un an fructuos, cu noi scrieri si multa sanatate si impliniri, alaturi de cei dragi!

Liviu Drugă says
21 decembrie 2012, 10:19

Mihaela Dumitru, mulţumesc, asemenea!

Felicitările pentru roman le primesc însă pe de-a-ntregul când el va fi gata. :)) Mulţumesc însă anticipat.