2 euro pentru copiii din Delta Dunării. Măcar atât!

un sms la 876 = 2 euro

Incerc si eu aici sa promovez campania Oamenii Deltei, de la TVR, si, astfel sa ajut pe cat posibil acei copii, nascuti sub stele prea putin favorabile (desi cerul in Delta este incredibil de frumos).
Am fost de mai multe ori si am cunoscut, alaturi de TVR, lumea din Delta dincolo de infatisarea si savoarea ei turistica. E greu. O viata dificila, ce m-a socat acum 4 ani, cand am participat la o serie de emisiuni care, in timp, s-au dezvoltat in campanii de lunga durata. Aveti incredere ca banii ajung, sub o forma sau alta, sa ajute direct copiii din Delta. Copii care, multi dintre ei, nu au ajuns inca sa cunoasca multe lucruri ce fac parte din viata noastra cotidiana.

In masura in care puteti, un sms la 876 le aduce acestor copii cate 2 euro. Dupa trimiterea sms-ului (gol) veti primi un mesaj de confirmare. 

Va multumesc mult pentru atentie si pentru eventuala implicare.

Mai multe detalii despre aceasta campanie aveti aici, pe siteul TVR.

_____________________________________________________ 
Din respect pentru timpul vostru, am rezistat cu greu sa nu compar aceasta campanie cu balamucul mediatic, deseori jenant, din jurul cainilor urbani si al cailor din Delta.

4 Responses to "2 euro pentru copiii din Delta Dunării. Măcar atât!"

abbilbal says
31 mai 2011, 18:46

Noa serbus.
De la mine 2 euro e puţin, dar puţinul meu adunat în marele sac, se adună. Sper să fie folosit pentru cine trebuie, nu pentru alte scopuri cum s-a întâmplat deseori.
Dacă nu era apelul tău, nu donam nimic.

Liviu Drugă says
31 mai 2011, 18:51

Abbilbal:

Multumesc mult, Liviu. Te asigur ca vor ajunge la ei, la copii. De altfel, de fiecare data se arata la tvr unde si pentru ce s-au folosit banii.

Karina says
1 iunie 2011, 13:42

http://karina-lumeanoastra.blogspot.com/2011/06/ziua-lor.html

Da,,,vom trimite 2 euro...multumim. O sa preiau anuntul!

Liviu Drugă says
1 iunie 2011, 13:58

Karina, Multumesc! :)