Recomandare audio de weekend (14) Francis and the Lights

Francis and the Lights


Inca necunoscuti. Afara mai putin, la noi din belsug. Eclectici! Razvratiti! Impresionanti!Veniti dinspre vocea lui Prince, trecuti prin Mika si Bowie, plus Peter Gabriel (sau, la alegere, Phil Collins), cu umbre de ritm din Hot Chip (dar mai aprig si mai categoric), Francis and the Lights suna fantastic de nou, dupa mine. Este adevarat ca si clipul este de o mare smekerie regizorala. Simplitatea lui m-a atras, una din aia enervanta, pentru unii. Iar sfarsitul filmuletului e pe masura desfasurarii lui :)


In acest interviu spune ca influenta cea mai mare in muzica lui vine dintr-o… carte: The Elements of Style by Strunk and White, (a writing guide). Dupa dezvaluirea acestei ciudate surse de inspiratie, m-am hotarat sa scriu 2 vorbe aici despre trupa Francis and the Lights, pentru cei care sunt in cautare de frumuseti muzicale, neconventionale, in acest caz.


Relu, multumesc pentru bunatatea si generozitatea :)) de a-mi fi aratat clipul lor dement…

Later edit. Mai jos e intr-un concert, unde se vede cam unde duce "nebunia" pentru muzica.Iar aici ohohoooo!! Da!! Niste animale talentate, niste fiare cu muzica varsata in sange!!! :)