8 faceriPrintre facerile recente:

1. Mi-am dat seama ca trebuie sa stau din ce in ce mai putin pe internet.

2. Ca Nichita Stanescu, recitand in mp3, e la fel de bun ca pe vinil, dar parca cere si mai multa tinerete de la ascultator, acum, dupa atatia ani de la prima ascultare.
3. Am citi carti bune de care poate odata o sa si scriu aici pentru tot mai putinii vizitatori. Intr-un fel ar trebui sa ma bucur de chestia asta pentru ca, astfel, vizitatorii micilor mele iesiri blogeristice se opresc asupra marilor intrari in textele mari ale cartilor mari. (Despre Cele Ascunse De La Intemeierea Lumii - Rene Girard, Editura Nemira, Istoria Bisericii - Ludwig Hertling S.J., editura Ars Longa, Delimitari si Ipoteze - Paul Cornea, editura Polirom)
4. Am continuat sa scriu la piesa de teatru ("La furat de actori"), chiar daca avantul mi-a mai pierit intre timp, convins fiind ca vor mai urma multe reveniri asupra textului.
5. Am stabilit, in lungi convorbiri telefonice peste Ocean, ca traim intr-o epoca a superficialului si ca, macar o vreme, trebuie sa ne conformam ei, pentru ca apoi sa o traădăm cu graţie şi fără remuşcări. Motorul superficialului este in mod absolut internetul.
6. M-am gandit că romanul pe care l-am inceput mai demult ar trebui să fie mai scurt. M-am gandit mult la chestia asta... :))
7. Putine si proaste filme am mai vazut in ultima vreme. Exceptie face extraordinarul "The Lost Room" (SF) (2006). Mi-a placut mai mult decat "Prison break" pentru rasturnarile echilibrate de situatie. Mi-a placut si pentru ca e mai scurt, pacat insa de cele cateva lipsuri la imagine. Sa nu uit de catastrofalul Hancock, care pleaca de la o idee geniala si se floşcăie incredibil de la jumătate.
8. Mi-am definitivat conceptul că la distractie nu trebuie să te bazezi prea mult pe ceilalţi.
0 Responses to "8 faceri"