Esti nimfomana? Esti crestina? Avem un site pentru tine.

"We are women with excessive sexualdesire for our husbands! There is absolutely nothing wrong with that. In fact, God wants us to be madly in love with our husbands. He wants us to keep that fire burning in our marriage beds! We have the Song of Solomon as a perfect example of a Christ honored union where the two people are obviously intoxicated with each other."

De pe acest site este extras textul de mai sus. Cata creativitate! Cata creativitate... crestina! La gramada infinita de siteuri dedicate acestor treb'soare, femeile credincioase aveau nevoie de unul care sa le explice tainele sexului. 

- Ce faci acolo, wife? se implica tandru sotul, abia intors de la munca. 
Femeia nu mai inchide, ca de obicei, in graba laptopul. Se lasa pe spate si isi priveste partenerul in ochi, lasand deoparte carnetzelul pe care isi luase notitze pana atunci:
- Citeam despre o noua pozitie, pentru diseara.
- Domnul fie cu noi si internetul platit, mai adauga barbatul care se retrage si el in camera lui, obsedat de marea taina a descifrarii celor trei de "x", oferiti pe web cu marinimie de catre una din cele 2 fortze ale lumii. Mai conteaza care?...  


"Melodramatica masina de muschi"
"Ce fel de vis este Laokoon? Fara indoiala, o meditatie la agoniile suportate eroic. Personal, nu pot sa fiu socat de caracterul artistic pur intentionat al acestei melodramatice masini de muschi" (Julien Bell, Oglina Lumii - O noua istorie a artei, pg.81). (Cartea este de citit si pastrat in biblioteca pentru multe generatii.) Ca sa intelegeti si mai bine ce vrea sa spuna, trebuie sa vedeti fotografia, daca nu originalul, mai de aproape. Ce viziune, in ce cei aproape 1600 de  ani dupa Laokoon, se apropie de asta? Care creatie vizuala da muschilor incordati un asemena rol? Comparati apoi ce atitudine are omul modern fata de muschii lui. Intr-adevar, de multe ori in fata unui pachet imanes de muschi umani simti uimire (evident), scarba (daca esti mai "sensibil"), dar, cel mai tare, te cutremura grotescul. Agonia antica fatza de extazul misticoid al culturistului de pe scena sau din sala de fortza. "Metafizica curului", la propriu vorbind acum, azi nu se poate naste decat dintr-un cur bombat si incordat alaturi de gandul disparitiei lui in TIMP. Dar cati dintre contemporani se mai incumeta la asemenea comparatii? Insinuarea sexului in orice incordare, mai ales fizica, paralizeaza orice alta trimitere. Ceea ce la antici era o norma a frumusetii, la moderni este plecarea spre norma monstruozitatii.

P.S. Aveti dreptate, sunt un gras caruia ii atarna shuncile la fiecare curba. :)))))