Esti nimfomana? Esti crestina? Avem un site pentru tine.

"We are women with excessive sexualdesire for our husbands! There is absolutely nothing wrong with that. In fact, God wants us to be madly in love with our husbands. He wants us to keep that fire burning in our marriage beds! We have the Song of Solomon as a perfect example of a Christ honored union where the two people are obviously intoxicated with each other."

De pe acest site este extras textul de mai sus. Cata creativitate! Cata creativitate... crestina! La gramada infinita de siteuri dedicate acestor treb'soare, femeile credincioase aveau nevoie de unul care sa le explice tainele sexului. 

- Ce faci acolo, wife? se implica tandru sotul, abia intors de la munca. 
Femeia nu mai inchide, ca de obicei, in graba laptopul. Se lasa pe spate si isi priveste partenerul in ochi, lasand deoparte carnetzelul pe care isi luase notitze pana atunci:
- Citeam despre o noua pozitie, pentru diseara.
- Domnul fie cu noi si internetul platit, mai adauga barbatul care se retrage si el in camera lui, obsedat de marea taina a descifrarii celor trei de "x", oferiti pe web cu marinimie de catre una din cele 2 fortze ale lumii. Mai conteaza care?...  


0 Responses to "Esti nimfomana? Esti crestina? Avem un site pentru tine."